Softul nostru (atat varianta desktop BlocManagerNET cat si aplicatiile mobile pentru Android si iOS) ar trebui sa functioneze cu aproape orice imprimanta "chinezeasca" obisnuita (termica bluetooth). Aceste imprimante utilizeaza comenzi ESC/POS standard.
Nu functioneaza:
- imprimante de alta culoare decat neagra (de obicei albe) care au o aplicatie proprie si utilizeaza alt limbaj de comunicare
- imprimantele "de firma" (Zebra, Datecs, Star etc) fiindca, au un limbaj putin diferit si de multe ori necesita niste componente pentru integrarea cu aplicatia, componente care nu sunt actualizate etc. Pe unele am reusit sa le integram dar nu pe toate tipurile de dispozitive.
Am atasat o imagine cu imprimantele pe care le-am testat cu succes pe toate platformele.
Avand in vedere ca, denumirile lor comerciale se mai schimba, va puteti orienta dupa aspect. Le gasiti in general daca dati cautare pe Google sau Emag cu termeni gen imprimanta pos bluetooth.
Un exemplu de imprimanta foarte buna este si cea de AICI
Imprimante mobile testate
Imprimante mobile testate
- Fişiere ataşate
-
- Imprimante termince bluetooth testate
- Imprimante termice testate.jpeg (457.38 KiB) Vizualizat de 9574 ori
-
Re: Imprimante mobile testate
Buna ziua,din imprimantele prezentate este si vreuna cu autocutter?
Re: Imprimante mobile testate
Nu stim nici o imprimanta bluetooth mobila, la pret accesibil, care sa aiba cutter.
De obicei au cutter imprimantele termice mult mai mari - care nu sunt mobile.
De obicei au cutter imprimantele termice mult mai mari - care nu sunt mobile.